januar - december

Ali ti vzponi v višja gorstva predstavljajo eksotiko, ki je zate nedosegljiva? Z ustreznimi pripravami, izobraževanjem ter vzponi bo lahko tvoje potepanje v tuja gorovja postalo nepozabno doživetje! 🙂 Pri naših podvigih sodelujemo s turističnimi agencijami in lokalnimi agencijami ter gorskimi vodniki. Se nam pridružiš na potepanju? 🙂

Potek in vsebina odprav

Vzpone, trekinge ter odprave v tuja gorstva z našimi člani načrtujemo skrbno že precej v naprej. Seznanimo se s pogoji vzponov v izbranem področju, s pristopi, logistiko dostopov in sestopov. O načrtovanem vzponu sestavimo program, po potrebi pa opravimo ogledne ture in se že prej povzpnemo na načrtovan vrh. Ničesar ne prepuščamo naključjem, udeležence pa o načrtih pravočasno obveščamo. Za izbrane cilje nas kontaktirajte.

Pokličite nas na tel: 040 648 444 ali nam pišite na drustvo.stratus@gmail.com

Potrebna oprema za trekinge in odprave

Ob običajni kompletni zimski gorniški opremi (tudi plazovna žolna, snežna lopata ter lavinska sonda) potrebujete še posebno opremo za treking kot je spalna vreča, spalna podloga, pohodne palice in podobno.

MOŽNA je ugodna izposoja določene opreme na društvu.