april - oktober

Aktivno preživljanje prostega časa v naravi je moderno. Na naših številnih taborih združujemo dejavnosti kot so pohodništvo, planinske ture, športno plezanje, plezanje nad morjem (DWS) veslanje z morskimi kajaki, jutranja joga na čudovitih lokacijah, hoja po traku (slack-line), akro-joga, gorsko kolesarstvo, plavanje v rekah in kopanje na divjih plažah, lotimo se tečaj-a SUP-anja, družimo se ob tabornem ognju, praznujemo rojstne dneve, se lotevamo strmih ferat ter raziskujemo brezpotja in se imamo nepozabno ter »fajn«. 🙂

Tabori so primerni tudi za družine z otroki.

Potek in vsebine taborov

Na zanimivih taborih, ki se odvijajo v Bohinju, v Trenti, na Krasu, ob Soči, v Istri, v Paklenici, v Ospu, na Hvaru (kjer smo bili že 7 x krat!) pa tudi v Chamonixu in še kje, združujemo različne aktivnosti. Plezanje se prepleta z jogo, jutranje pohode zaključimo s popoldanskim veslanjem ter podobno. Uživamo v poznih kosilih, saj si največkrat kuhamo skupaj, ob večerih pa se družimo ob ognju ter glasbi. Načrtujemo še tabore na Tenerifi (Kanarski otoki), v Maroku ter Črni Gori, za Novo leto pa se odpravljamo v sončno Španijo! 🙂

Za več info pokukajte v naše »fotogalerije«!

Potrebna oprema za tabore

Skoraj VSO POTREBNO OPREMO za »Tabore Alpskega društva Stratus« VAM LAHKO POSODIMO NA DRUŠTVU.