O REZERVACIJI in akontaciji

 

»Kdor prvi pride, prvi melje.«, pravi star slovenski pregovor. Da ne boste ostali praznih rok (brez možnosti izposoje opreme), ali boste celo posedali doma, namesto zvečer v topli koči po lepem dnevu, ker bo želeni tečaj, tabor, tura, potepanje ali vzpon že popolnoma zaseden, si z rezervacijo zagotovite vaše mesto in udeležbo.

Zgodnja rezervacija (tudi nekaj mesecev v naprej), je namreč naše zagotovilo za višjo kvaliteto naših aktivnosti, ključ do izbire tečaja po lastni želji in garancija za zadovoljstvo naših članov. Marsikomu se je že zgodilo, da so bila v željenem terminu vsa mesta že zasedena, ali pa vam zato nismo mogli ponuditi ugodnosti, ki jih prinašajo zgodnje prijave. Na naših aktivnostih imamo zadovoljne goste in člane, ki se radi vračajo k nam. Želimo si, da tako tudi ostane! Vpišite se na naši spletni prijavi.

Rezervacija je potrjena s plačilom »predujema« – akontacije, ki vam je zaradi zapolnitve mest (rezervacije nočitev, rezervacija prevoza…) na naših aktivnostih žal ne moremo vračati ali vrniti. Lahko pa se, če vam je kaj nepredvidenega »prekrižalo načrte« (bolezen, obolenje bližnjega, smrt…), kadarkoli udeležite tečaja, tabora, delavnice… v kakšnem drugem terminu. 

Hvala za razumevanje.

Vljudno vabljeni!

KAKO REZERVIRATI?

Izpolnite spletno prijavo:   TUKAJ

Pokličite nas:  040-648-444

Pišite nam: drustvo.stratus@gmail.com

… in se osebno dogovorite o vaših željah …

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress