Začetni tečaj zimskega gorništva / 9.-11. december 2016

Celotna ocena tečaja – ODLIČNO. Kljub JESENSKIM razmerah zraven doma ste poskrbeli za sneg. Velika pohvala Silvotu, Markotu, in Primožu-odlično vodenje, veliko strokovnosti in pa seveda super za poslušat zvečer za mizo. Hvala za vse!

Začetni tečaj zimskega gorništva / 9.-11. december 2016

Izjemno dobro organiziran tečaj. Silvo in Marko sta imela profesionalen odnos, teme in predavanja pa zelo poučna in zanimiva. Tečaj priporočam vsem začetnikom, ki se želijo spoznati z gorami v zimskem času.

Aljoša

Enodnevni tečaj zimskega gorništva / 27. januar 2017

S tečajem sem zelo zadovoljen, sem dobil nove izkušnje in se tudi veliko naučil. Veselim se ponovnega tečaja.

Tečaj lednega plezanja / 21.-22. januar 2017

Tečaj lednega plezanja mi je bil zelo všeč, ker smo poleg samega plezanja spoznali tudi varovanje v ledu in spust ob vrvi. Zelo sem bil zadovoljen tudi z strokovnostjo inštruktorjev. Sploh pa je bila dobra družba in vzdušje odlično.

Sebastijan

Nadaljevalni tečaj zimskega gorništva / 28.-29. januar 2017

Ovo je već treći tečaj, jako rado se vračam. Korisno je i uvijek je osim učenja i dobra zabava. Hvala i do slijedečeg druženja.

Začetni tečaj zimskega gorništva / 9.-11. december 2016

Odličen tečaj, ki ga priporočam vsem začetnikom zimskega gorništva. Veliko zelo pomembnih informacij in napotkov, pomembnih izkušenj ob izjemno zabavnem in sproščenem vzdušju. Posebej cenim prenos bogatih izkušenj vodje tečaja na udeležence. Osebno se po opravljenem tečaju počutim dovolj pogumnega za lahke zimske podvige.

Zoran

Začetni tečaj zimskega gorništva / 6.-8. januar 2017

Bilo je zelo prijetno in poučno. Koča na Zelenici je topla in domača, oskrbniki so prijazni. Hvala Silvotu in Markotu za vse predano znanje, bila sta super učitelja in potrpežljiva vodnika. Se bom z veseljem udeležila kakšne ture v prihodnosti. Všeč mi je bilo, da smo se zvečer družili, ter da smo na turah posneli veliko dobrih fotografij za spomin.

Ula

Enodnevni tečaj zimskega gorništva / 27. januar 2017

Od samega tečaja sem odnesel znanje katerega sem tudi pričakoval. Izpeljan je bil na strokovnem nivoju. Všeč mi je bil celoten tečaj. Za katerokoli izobraževanje v nadaljevanju, se odločim ponovno za vas.

Enodnevni tečaj zimskega gorništva / 27. januar 2016

Zanimiv tečaj, saj smo vse stvari tudi praktično poizkusili. Možna je brezplačna izposoja opreme, kar mi je bilo zelo všeč. Prehodili smo tudi veliko višinskih kilometrov, zato je bil tečaj kar naporen, vendar mi je bilo zelo všeč, saj je naš vodnik in instruktor bil zelo zabaven. Bilo je super.

Nadaljevalni tečaj zimskega gorništva / 28.-29. januar 2017

Tečaj je potekal na visokem nivoju, inštruktorja Silvo in Miha imata veliko znanja, ki ga z veseljem delita in se tudi maksimalno trudita podat za vsako malenkost. Če je potrebno določeno stvar tudi večkrat ponovita. Tečajniki so bili pozitivno naravnani in motivirani. Najbolje mi je bilo po dolgem času bivakirati zunaj. Najboljši vikend ever!

Franci

Začetni tečaj zimskega gorništva / 6.-8. januar 2017

Z eno besedo-vrhunsko! Zakaj? Gora je tista, ki da spoznanje, da je življenje čudovito in božansko, predvsem ob učenju varno v zasnežene gore, veš, kako je tanka linija med realnim in sanjskim svetom. Predvsem na tečaju dobiš občutek samozavesti, ter pogumno stopamo naprej v nove zmage … Zahvala za odlično družbo in inštruktorjem za odlično izvedbo tečaja. Aloha.

Roki

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress