Loading Dogodki

Vikend plezanja & Akro joge & Martinovanje

10 novembra - 12 novembra

* športno plezanje * akro joga * joga * slack-line * martinovanje * … *

Na Krasu je krasno, vznemirljivo in zabavno.

Vsako leto se na (skoraj) največji štajerski praznik, Martinovo soboto, odpravimo na primorsko, na Kras. Jesenski dnevi so topli ter prijazni, kot so prijazni postanki v tradicionalnih “osmicah”. Vikend bo poln aktivnosti ter vznemirljivih doživetij, da ga še zagotovljeno dolgo ne bomo pozabili.

Tabor je primeren tudi za družine z otroki.

Termin: od petka, 10.11.2017 do nedelje 12.11.2017

Lokacija: Kras / Pliskovica, najem tradicionalne kraške hiše za bivanje; Plezalna področja na Krasu ter v Tržaškem Primorju

Program:

PETEK: popoldanski prihod & večerno predavanje
SOBOTA: jutranja joga, plezalni dan & akro-joga, večerni obisk “osmice” & praznovanje – Martinovanje
NEDELJA: zajtrk na vrtu & plezalni dan + potep naokrog

Strošek tabora: drustvo.stratus@gmail.com

V strošek je všteto (ponudba vključuje): Krajši intenzivni tečaj športnega plezanja; začetniška & nadaljevalna stopnja, plezanje pod vodstvom izkušenih inštruktorjev ter vaditeljev športnega plezanja in inštruktorja alpinizma, možna je izposoja manjkajoče opreme, vadba joge pod vodstvom odlične inštruktorice joge, prenočišče z zajtrkom v tipični »kraški« hiši, vadba & tečaj akro-joge, večerno predavanje ter »welcome drink« za dobrodošlico

Prijave in informacije: Silvo (040 648 444; drustvo.stratus@gmail.com). Zaradi rezervacije mesta na taboru so možne samo pisne prijave (mail, fb, sms, spletna prijava) s plačilo akontacije do zasedbe prostih mest. Število udeležencev je zaradi omejenih kapacitet tabora omejeno.

Podatki za nakazilo:

Alpsko društvo Stratus, Razlagova 29, Maribor
Banka: DH d.d. – Swift koda: HDELSI22
račun: SI56 6100 0000 9449 505  „Kras 2017“

Spletna prijava

Začetek: